Seizoen 2022

Seizoen 2022 was voor ons een uitdagend jaar. We liepen een klein beetje achter de feiten aan omdat we moesten herontdekken hoe we onze tuin konden combineren met ons privéleven en de zorg voor onze hond Luna. Het was een seizoen van aanpassing en het kostte ons tijd om een balans te vinden tussen onze verschillende verantwoordelijkheden.

In voorgaande jaren werkten we elke avond in de tuin, maar dit seizoen moesten we het terugschroeven naar slechts twee keer per week. Het was soms moeilijk om de tuin niet volledig te verwaarlozen, maar we wisten dat we onze aandacht ook moesten verdelen over andere aspecten van ons leven. Toch was het ook een kans om opnieuw te evalueren wat belangrijk was in de tuin en hoe we de ruimte het beste konden benutten.

We besloten om een groter deel van de tuin te reserveren voor vaste, nuttige planten. Op deze manier konden we de planten laten verwilderen en hoefden we minder tijd te besteden aan het onderhoud ervan. Het was een moeilijke beslissing om minder tijd aan de tuin te besteden, maar het was de beste keuze voor ons op dat moment.

Het was een seizoen van leren en aanpassen, maar we hebben er veel van geleerd. We hebben nieuwe inzichten gekregen en ideeën opgedaan voor de toekomst van onze tuin. We zijn trots op wat we hebben bereikt en zijn van plan om de komende seizoenen nog meer uit onze tuin te halen.

Heel vele foto’s

Neem je even de tijd? op deze pagina tref je namelijk bijna 400 foto’s van ons afgelopen seizoen.